Hirdetés

P.T. - egy év után is van mit felfedezni a Silent Hills teaserében

|

A Silent Hills játszható teasere féltett kinccsé vált, mióta a Konami úgy döntött, a projekt minden nyomát megpróbálja eltörölni, de akik letöltötték időben a P.T.-t még a mai napig is találhatnak benne újdonságokat.

Hirdetés

A P.T.-t, és Hideo Kojima játékait is azért szeretik sokan, mert rengeteg utalás és infó található meg bennük, amiknek a teljes megértéséhez egészen nyakatekert logikát kell alkalmaznunk, de úgy tűnik  a Silent Hills demójára ez hatványozottan igaz. Annak ellenére, hogy valószínűleg az igazán ütős tartalmakat a teljes játékra tartogatta a Kojima Productions csapata, a P.T.-ben is sikerül újdonságokat találni még egy év elteltével is.

Például valószínűleg minden alkalommal, amikor a játékosok elindulnak egy újabb körre a már sokszor látott folyosón, és kilépnek a kezdőszobából, előrefelé néznek, ami teljes mértékben logikus, de ekkor lemaradhatunk egy elég félelmetes jelenetről. "Miután beszorulsz a fürdőszobába, és mindenképpen meg kell szálljanak, ölesd meg magad Lisával, hogy visszakerülj a a szobába, ahonnan indulsz" - magyarázza a Redditen a metatronicsauce néven regisztrált rajongó. "Ha háttal mész ki a szobából, egy rövid ideig láthatod Lisát, ahogy kimész a folyosóra." A P.T. elég félelmetes, és eddig a legtöbb játékos számára ismeretlen jelenségét egy screenshoton, és egy videón is sikerült megörökíteni. Bár valljuk be, egy olyan szobában, ahol egy beszélő papírzacskóval találkozunk, egy teleportáló szellem már-már hétköznapinak hat.

A Kojima vezetésével dolgozó csapatot ismerve az sem lenne meglepő, ha akadna még jó néhány hasonló rejtett dolog, amire még nem akadt rá senki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)