Hirdetés

Sci-fi horror szerepjátékot szeretnél? Mondunk egy női nevet!

|

Szép, modern világ, modern eszközök, építkezés, harc, hullák, támadó lakosok és egy bájos név, ami mögött egy szerepjátékos elemekkel kevert túlélő horror rejtőzik. Jön a P.A.M.E.L.A.

Hirdetés

Az NVYVE Studios-nak a P.A.M.E.L.A. lesz az első ilyen játéka, amit eredetileg idén őszre ígértek a készítők. A fejlesztőknek azonban több időre van szüksége a sci-fi story véglegesítéséhez, így az csak jövőre hagyja el az Early Access státuszt. Na de mi is ez a játék pontosan?

A P.A.M.E.L.A. egy nyílt világban játszódó túlélő horror. A történet elején karakterünk mélyaltatásból ébred az Eden nevű, utópikus városban, amely egyúttal a "bukott" jelzőt is magáénak tudhatja. Az épület, ahonnan indulunk és maga a város is tele van hullákkal és a ránk támadó beteg emberekkel. Ők nem zombik, ezt a készítők is leszögezték. Fertőzés által sújtott városlakók, akik a kór hatására zavarosan viselkednek. Oké, oké, nem mondjuk ki a "z" betűs szót.

Azonban a harcot mindenképp fel kell venni velük szemben, ehhez rendelkezésünkre áll a körülöttünk heverő hi-tech cuccok széles választéka. Tehát fegyverek, kisebb bázis építésére alkalmas tárgyak, stb. Ezek pedig fejleszthetőek lesznek, hogy még jobban megfeleljenek az igényeinknek.

De ebben a látszólag magányos küldetésben sem leszünk egyedül és itt vissza is kanyarodhatunk a játék nevéhez. P.A.M.E.L.A. valójában egy mesterséges intelligencia, aki végig a játékos segítségére lesz.

Nos, aki kedvet kapott a játékhoz, annak "csak" februárig kell kibírnia, az NVYVE közleménye szerint.

Most már pontosan be tudjuk lőni azt az időpontot, amihez biztosan tartani tudjuk magunkat, ez pedig 2017. februárja. Így van elég időnk arra, hogy extra tartalommal és funkciókkal bővítsük a játékot, valamint hogy tökéletesítsük a már meglévő elemeket. Pontos napot jelenleg nem tudunk mondani, de amint beindul az új év, már tisztábban fogjuk látni, hogy mikorra tudunk elkészülni.

A játék februárban csak PC-re fog megjelenni, de az NVYVE tervezi, hogy konzolra is kiadja a játékot. Távolabbi terv pedig, hogy VR eszközökön is kalandozhassunk Edenben.
Nos, egyre izgalmasabbnak ígérkezik ez a 2017-es év a megjelenések terén.

Nektek hogy tetszik a P.A.M.E.L.A. koncepciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)