Hirdetés

A Paradox Interactive felvásárolta a World of Darkness jogokat

|

A Cities: Skylines-t fejlesztő Paradox Interactive bevásárolt a CCP vámpíros játékaiból, így övék lett többek között a Vampire: The Masquerade is.

Hirdetés

A White Wolf Publishinget 1991-ben alapították és leginkább a World of Darkness franchise-ról híresült el, amelybe beletartozik a Vampire: The Masquerade, valamint a többek között a Werewolf, a Mage, a Wraith és a Hunter sorozatok is. 2006-tól az EVE Online és Dust 514 játékokat jegyző CCP Games berkein belül fejlesztett tovább a csapat, azonban most ismét változás történt. 

A Paradox Interactive bejelentette, hogy megvásárolta a White Wolfhoz tartozó jogokat a CCP-től, azaz lényegében megszerezték a World of Darkness franchise-t beleértve a Vampire: The Masquerade-ot és a Werewolf: The Apocalypse-ot is. A Paradox alelnöke, Shamas Jorjani Twitteren nyilatkozott arról, hogy mekkora rajongói a White Wolf IP-inek és mennyire örülnek a vérfrissítésnek:

Ez természetesen önmagában még nem jelenti azt, hogy a fent említett játékok visszatérnének, de a Paradox mindenképpen komolyan tervez a felvásárolt címekkel, így biztosan számíthatunk egy-két bejelentésre a közeljövőben tőlük. Talán feltámad a Worlds of Darkness MMO is? Ki tudja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)