Hirdetés

Paragon - ajándékot kapnak a PS-tulajok

|

Egy éve már, hogy megjelent a Paragon, ennek örömére az Epic Games egy ingyenes csomaggal lepi meg azokat a játékosokat, akik PlayStation 4-gyel rendelkeznek.

Hirdetés

A Paragon folyamatosan kínál valami újdonságot a játékosoknak: ősszel bemutatkozott Lt. Belica, egy halálos hölgy és természetesen halloweeni tartalmak is érkeztek, most pedig a TPS-MOBA első születésnapját ünnepli az Epic Games a Sony-val együttműködve. 

Január 27-től ugyanis a PlayStation Plus előfizetők letölthetik teljesen ingyen az exkluzív Booster Pack csomagot a PlayStation Store-ból, amelyben megtalálható egy Moon Viper skin Khaimera számára, 200 Paragon érme, 1 láda és 1 kulcs, egy 10 napos EXP Boost és egy 10 napos Rep Boost. A PlayStation Plus Booster Packot egészen február 21-ig lehet letölteni.

Ezenkívül január 24 és 30 között dupla XP-t lehet szerezni. Az Epic Games mellesleg még a héten lerántja a leplet a Paragon következő, szám szerint 27. karakteréről, amellyel január 31-től játszhatnak majd a felhasználók - az eddigiekhez hasonlóan - ingyen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)