Hirdetés

Paragon - megvan a nyílt béta időpontja, új hős is érkezett

|

Még a nyáron mindenki szabadon kipróbálhatja majd a Paragont, de akik már most játszanak, valószínűleg jobban várják majd a néhány héten belül érkező új hőst, Khaimerát.

Hirdetés

Decemberi leleplezése óta több különböző alkalom is nyílt rá, hogy ilyen vagy olyan formában kipróbáljuk a Paragont, de eddig némi szerencsére volt szükségünk, hogy be is kerüljünk a zárt bétába, vagy limitált időnk volt a nyílt hétvégék alatt. Ez viszont hamarosan megváltozik, ugyanis az Epic bejelentette, mikor ér a nyílt béta fázisába TPS-nézetű MOBA-juk.

A jeles dátum, amit az érdeklődőknek érdemes felvésni augusztus 16-a, akkor indul ugyanis a nyílt béta, mivel mást nem jeleztek a készítők, feltételezhetően PC-n és PlayStation 4-en egyaránt, előtte pedig június 16-a és 19-e között lesz egy nyílt hétvége. Akik viszont már most nyüstölik a játékot, azoknak a június 21-ét is érdemes megjegyezniük, ugyanis ekkor érkezik a következő játszható karakter, aki szokás szerint egy látványos trailerrel mutatkozott be. A Paragon legújabb választható hőse Khaimera lesz, aki egy közelharci karakter és két baltával osztja az áldást. A készítők szerint ha beugrik az ellenséges csapat közepébe, könnyedén meg tudja zavarni a célpontjait, amellett persze, hogy elég komoly sebzést oszt ki.

Ti adtok majd egy esélyt a Paragonnak, vagy maradtok a jelenlegi kedvenc MOBA-toknál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)