Hirdetés

Paragon - beperelt egy játékost az Epic Games

|

Még meg sem jelent, máris több hack is készült az Epic Games MOBA-jához. Az egyik hacker most súlyos következményekkel számolhat.

Hirdetés

Akármilyen bénának is érzitek magatokat, fontosabb, hogy tisztességesen játsszatok, úgy még fejlődhettek is. Aki csal, az a többiek játékát is elrontja, magát is átveri, és rosszabb esetben csúnya büntetésre számíthat.

Egy német Paragon játékos, Robin Kreibich havidíjért árulta csalását, ez pedig tökéletes alapot adott az Epic Games számára ahhoz, hogy beperelje őt. A vádiratból kiderül, hogy Kreibich nem sokkal a játék early access megjelenése után készítette a hacket, majd úgy hirdette, mint a "világ legerősebb Paragon hackje". A készletben megtalálható volt egy aimbot, triggerbot, 3D és 2D radarok, és szabályzatba ütköző a hack felismerése elleni védelem is. A radarokkal látható volt, melyik játékos épp hol van a pályán, és még az aimbot sebességét is lehetett szabályozni, így megpróbálva elkerülni a lebukást.

Az Epic először YouTube-ról vetetett le kapcsolódó videókat, viszont Kreibich kérvényezte, hogy azokat állítsák vissza. Ez megkönnyítette az Epic dolgát. A vád egyébként egyebek mellett szerzői jog, valamint a végfelhasználói licencszerződés megsértése. A cég követeli a hack minden példányának megsemmisítését (sok sikert ehhez, digitális tartalom esetében biztos könnyű lesz megoldani), kártérítést, illetve tövényszéki meghallgatást. Akit a jogi rész részletesen érdekel, az alábbi dokumentumot böngéssze át.

Epic by Brian Crecente

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)