Hirdetés

Paragon - ismerjétek meg Narbash-t közelebbről

|

A Paragon következő karakterét, a támogatónak szánt Narbash-t már láthattuk a rövid beharangozó videóban, azonban az Epic Games most bővebben is bemutatja nekünk a hőst.

Hirdetés

Az Epic Games Unreal Engine 4-es, TPS-nézetű MOBA-ja, a Paragon nemrég a nyílt béta fázisba lépett és bárki ingyen jelentkezhetett kipróbálni PC-n és PlayStation 4-en egyaránt.

Július végén mutatkozott be a legutóbbi hős, azonban már augusztus közepén megismerhettük a következőt, Narbash-t, aki hatalmas dobját ritmusosan püfölve támogatja a csapattársakat, feltornászva a harci kedvüket, gyorsaságukat és egészségüket, valamint hátráltatva az ellenfeleket (az ultija például nagy területen lassítja és a levegőbe emeli őket). Narbash már elérhető és a fenti videóban közelebbről is megismerhetitek a szó szerint úttörő dobost, valamint megnézhetitek, hogyan érdemes játszani vele.

A Paragont PC-n és PS4-en a linkekre kattintva tudjátok letölteni. Mi a véleményetek a karakterről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)