Hirdetés

Paragon - elrajtolt a nyílt béta

|

Az Unreal Tournament és a Gears of War franchise-ok mögött álló Epic Games ma elindította sajátos MOBA játékának bétáját, a Paragon tesztelésére pedig bárki teljesen ingyen jelentkezhet.

Hirdetés

Az Epic Games még júniusban ígérte meg, hogy augusztus 16-án, azaz ma ér a nyílt béta fázisába TPS-nézetű MOBA-juk, a Paragon, méghozzá PC-n és PlayStation 4-en egyaránt. Tartották magukat az ígéretükhöz, mivel a gamescommal egy időben elrajtolt a tesztelés. 

Korábban kizárólag akkor játszhattunk a Paragonnal, ha rendelkeztünk kóddal vagy megvásároltuk az early access verziót (vagy esetleg a PlayStation Plus-tulajok voltunk), azonban ennek vége, mától bárki teljesen ingyen kipróbálhatja az Epic új címét PC-n és PlayStation 4-en egyaránt (letöltés a linkeken keresztül). A jeles esemény alkalmából a stúdió meglepte a játékosokat egy nyílt bétát bemutató launch trailerrel is, ami odafent, egy kattintásnyira van tőletek. 

Egyes MOBA-játékokkal ellentétben a Paragonban egyetlen karakter sem fizetős, plusz költség nélkül hozzáférhetünk a teljes felhozatalhoz, ami ráadásul háromhetente egy újabb hőssel bővül. Az Epic korábban azt is kijelentette, hogy semmi olyasmit nem fog árulni, amely hatással lenne a játékmenetre, tehát csak kozmetikai cuccokra számíthattok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)