Hirdetés

Paragon - neked is van esélyed a tesztelésre

|

Kis szerencsével te is kipróbálhatod majd az Epic új csodáját. Rengeteg játékost válogatnak be a tesztelésre.

Hirdetés

A Paragon nemsokára megnyitja kapuit minden játékos előtt, de csak bizonyos napokra, és bizonyos feltételekkel. A jó hír, hogy ebben a tesztben a PlayStation 4-es érdeklődők is részt vehetnek, mivel a cél, hogy a teszteljék a cross-platform meccskereső stabilitását.

Egyelőre két alkalom van betervezve. Az első az ezen a hétvégén kezdődik, pontosan 28-án és május 1-ig tart majd. Erre nem léphet majd be mindenki, viszont az Epic szét fog küldeni több, mint 500 000 meghívót azok között, akik korábban jelentkeztek a béta tesztre.

Nagy eséllyel sokan bejuthatnak majd közületek, de ha még így sem jártatok sikerrel, akkor sincs minden veszve.

A második hétvégén már mindenki részt vehet majd, aki előzőleg jelentkezett a béta tesztre (ha ez még elmaradt volna, akkor itt tudjátok pótolni). Ez az alkalom május 5-én indul, és 8-án ér véget.

Nagyon fontos, hogyha szeretnétek részt venni valamelyik stresszteszt hétvégén, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a Paragon főoldalán legkésőbb május 1-ig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)