Hirdetés

Bukás után parkolópályán a Medal of Honor

|

A legújabb Medal of Honor játék igen csúnya bukta lett. Az EA pihenteti is egy kicsit a sorozatot.

Hirdetés

A patinás Medal of Honor széria visszatérése sajnos nem sikerült, legalábbis egyelőre. A Medal of Honor: Warfighter ugyanis elhasalt, így az EA ki is veszi a rotációból, azaz nem lesz belőle kétévente új rész. A harmadik negyedévre vonatkozó EA tervek ismertetése során derült fény a döntésére, némi indoklással karöltve. Bár a kiadó szerint a kritikusok túl keményen ítélték meg a legutóbbi Medal of Honor játékot, az EA is hibásnak érzi magát. "A játék nagyon jól volt összerakva, ám a harci helyzetek valósághű bemutatása nem volt összhangban a játékosok elvárásaival" - mondta Peter Moore.

Frank Gibeau is védte a Medal of Honor franchise-t, de elfogadja a játékosok és a kritikusok véleményét. "Manapság csak nagy durranásokkal lehet a piacon életben maradni, és a Medal of Honor nem lett az. Bármennyire is szerettük volna, a játék nem lett akkora durranás, mint vártuk, így most egy darabig pihenni fog." Pedig milyen jó kis MoH játékok voltak anno. No mindegy, azért nem kell kétségbe esni, az évenkénti lövölde továbbra is érkezik, hiszen az EA birtokában ott a Battlefield, a mostanra külön kezelt Bad Company, az Army of Two, és hát igazából még a Syndicate is kaphat folytatást. Preacher és a többiek pedig szögre akasztják a fegyvert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)