Hirdetés

Path of Exile - Xbox One-ra érkezik a régimódi ARPG

|

A Path of Exile PC-n már az ackió-szerepjátékok hardcore rajongóinak is bizonyított, idén pedig újabb platformot hódít meg ,és a konzolosok egy része is kipróbálhatja.

Hirdetés

A Grinding Gear Games nem kis rizikót vállalt, mikor free-to-play játékával próbált szembeszállni az ARPG-k műfaját uraló Diablo-szériával, de a Path of Exile őket igazolta és kifejezetten jól teljesít 2013-as rajtja óta. A PC-s sikerek után pedig idén új platformra költöznek.

Amint nemrég bejelentették, még 2017-ben meg szeretnék jelentetni a játékot Xbox One-ra, ami természetesen nem csupán egy egyszerű port lesz. Az irányítás miatt például át kellett alakítaniuk, egyszerre hány varázsitalos flaska lehet a Path of Exile játékosainál, illetve egyes képességek célzását is a konzol igényeihez kell szabniuk. Emiatt a PC-s változattól külön szervereken folyik majd az Xboxos móka, de az új tartalmak és a különleges szabályrendszereket jelentő ligák egyszerre indulnak majd el a két platformon.

A tartalmakat illetően elárulta azt is a Grinding Gear csapata, hogy konzolon a 3.0-ás verzió minden tartalmával, így az ötödik fejezettel együtt rajtolnak majd, ami egyelőre még PC-re sem érkezett meg. A kérdés már csak az, hogy a Diablo és az érkező Vikings: Wolves of Midgard helyett mennyien választják majd a Path of Exile-t, bár az biztosan nagy versenyelőnyt jelent, hogy a Grinding Gear játéka ingyenesen játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)