Hirdetés

Pathfinder Online - MMO csoda készül a Kickstarteren

|

A Kickstarteren nemrégiben indult új MMO projekt, a Pathfinder Online már most is ígéreteknek néz ki, pedig a munka még igazából el sem kezdődött...

Hirdetés

 

A Kickstarter már korábban is rengeteg ígéretes játékot indított el a megvalósulás útján, volt már RTS, RPG, kalandjáték. Most pedig a Goblinworks Inc. stúdió egy igazán nagy MMO tervét vetítette elő, mely a Pathfinder Online címet viseli.

Maga a cím nekünk itt Magyarországon nem sokat mondhat, így engedjétek meg, hogy röviden ismertessem a hátteret. A Pathfinder maga egy 2009-ben, a Paizo Publishing által megalkotott 'tabletop' szerepjáték világ, mely megjelenése után rögtön hatalmas sikert aratott Észak-Amerikában, a játékos közönsége hónapok alatt több százezresre nőtt. Az egész szerepjáték a D&D 3.5-ös verzióján alapszik, de azt sok lényeges pontban továbbfejlesztette, főképp a különböző kasztok alapképességeinek kibővítésében történt nagy előrehaladás. De említésre méltó még az új kaszt-specifikus tulajdonságok (pl: a ranger terepfüggő, a varázsló vérvonalat választhat), és a szintenként kapott új tudások is.

 

A már alapból ígéretes szerepjátékot kívánják most a Goblinworks-ös fejlesztők egy új szintre emelni. Az fejlesztők elmondása alapján a Pathfinder Online egy olyan sandbox játék lesz, amelyben a fő hangsúly az emberek közötti interakción alapul, a játékos belemerülhet a politika, gazdaság, diplomácia, feltérképezés, és hadászat rejtelmeibe. A kegyetlen vadon meghódítása a fő hajtóerő, ennek érdekében pedig akár egész királyságokat is létrehozhatunk, több EZRES lakossággal. A karakterünk alakítása, fejlesztése is teljesen a mi döntéseinken fog állni, az egyes képességek tökélyre fejlesztése új útvonalakat nyithat meg előttünk.

 

A Pathfinder Online-ra tehát mindenképpen érdemes a jövőben odafigyelni, már csak olyan apróságok miatt is, hogy a fejlesztők között megtaláljuk magát Ed Greenwood-ot is, a Forgotten Realms világának alkotóját!

Ha a projekt felkeltette az érdeklődésetek, látogassátok meg a játék Kickstarter oldalát, illetve írjátok le véleményeiteket ide kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)