Hirdetés

PAX East - ilyen a helyszín nyitás előtt

|

A hétvégén zajlik Bostonban a Pax East, ahol a rajongók rengeteg játékot nézhetnek meg vagy próbálhatnak ki már a megjelenés előtt. Mi is ott vagyunk, mutatunk képeket!

Hirdetés

Ma nyit és egészen vasárnap estig tart a PAX East, amelyet az év legfontosabb gamer eseményei közt tartanak számon. Bár nem kell E3 szintű bejelentésektől tartanunk, azért van néhány érdekesség, amiért érdemes kilátogatni egy ilyen rendezvényre. Mutatunk is a helyszínről egy kis hangulat-montázst a nyitás előtt.

A rendezvényen kipróbálható többek közt az Overwatch, a Doom, az Ark: Survival Evolved, a Battleborn, a Star Fox Zero és a Total War: Warhammer is, de a Mafia III fejlesztőivel, a Gearboxos srácokkal és híres YouTuberekkel is találkozhat, aki a hétvégén kiugrik Bostonba.

A látogatók természetesen rengeteg versenyen is részt vehetnek, ráadásul a PAX Eastern nemcsak a videojátékok, hanem az asztali társasok is előtérbe kerülnek, így például a Lords of Waterdeep, a Catan vagy a Dominion bajnokok is megmutathatják, hogy mit tudnak.

Gsan egész hétvégén küldi majd a képeket a helyszínről, igyekszünk mindenről beszámolni, ami a rendezvényen történik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)