Hirdetés

Új játékon dolgoznak a Painkiller alkotói

|

Baráti kézrázással búcsúzik az Epic Gamestől a People Can Fly. A csapat bejelentette, hogy független stúdióként dolgoznak tovább

Hirdetés

Az utóbbi időben Epic Games Poland néven futott a lengyel People Can Fly csapata, ám ennek most vége. 

Többek között ezeknek a srácoknak és lányoknak köszönhetjük a Painkiller sorozat indulását, vagy a kaotikus akcióval megfűszerezett Bulletstormot is. A szétválás nem nézeteltérés vagy egyéb hasonló ok miatt történt, mindössze arról van szó, hogy a People Can Fly munkatársai új lehetőségeket szeretnének kipróbálni. Tim Sweeney, az Epic Games CEO-ja dícséretekkel halmozta el a csapatot, elmondása szerint élmény volt együtt dolgozni ezekkel a rendkívül tehetséges emberekkel. Sebastian Wojciechowski, a PCF stúdió feje köszönetet mondott az Epic Gamesnek, és bejelentették, hogy hamarosan valami meglepetésről is lerántják a leplet.

"Szeretnénk új ötleteket megvalósítani, ezért nekifogunk egy új játéknak, miközben továbbra is támogatni fogjuk az Epic Gamest, a Fortnite fejlesztésébe is besegítünk. Az új cím az Unreal Engine 4.0-val készül majd el, hálásak vagyunk Timnek és az Epic csapatának a hosszú és sikerekben gazdag együttműködésért." - mondta Wojciechowski.

Szerintetek mi lesz a People Can Fly új játéka? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)