Hirdetés

Perception - az eltűnt riporter és a ház sötét titka (videó)

|

Meglehet, hogy célba ér a Perception Kickstarter szekere, ám ahhoz, hogy biztosan összejöjjön a pénz, további reklámokra van szükség.

Hirdetés

Pár nap múlva véget ér a Kickstarter kampány, pedig még szükség lenne egy nagyobb összegre ahhoz, hogy a Perception elkészülhessen.

Épp emiatt muszáj kicsit komolyabban foglalkoznia a The Deep End Games munkatársainak a marketinggel, ugyanis szükség lenne még jó pár támogatóra. Össze is dobtak nekünk egy ügyesen elkészített, dokumentumfilm jellegű felvételt, ami természetesen teljesen a képzelet szüleménye, viszont nagyon hatásos. A videóban egy újságírónak készülő tanulólányt, Leigh Jenningset láthatjuk, amint saját stábjával felkerekedik és elindul megfejteni az Echo Bluff tetején álldogáló, ódon épület rejtélyét. Gloucester lakói nem szívesen beszélnek az ott történt eseményekről, szerintük az a ház úgy átkozott, ahogy van, és egyébként Leigh is jobban tenné, ha nem merülne bele túlságosan a kúria múltjába. A lány persze hajthatatlan és meglátogatja a kísérteties épületet. A többire pedig majd rájöttök a videóból.

Hogy tetszett? Örülnétek, ha a Perception összeszedné a szükséges pénzt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)