Hirdetés

Perel a SimBin a Need for Speed: Shift miatt?

|

A kiváló szimulátorokra szakosodott svéd gárda kissé felkapta a vizet az egyik új Need for Speed epizód miatt.

Hirdetés

Mint azt már tudjuk, a "kissé" megfáradt széria pihentetése helyett egyszerre három, egymástól eltérő epizóddal tervez előrukkolni az EA, sőt egy negyedik projektről is csacsogtak, bár ez utóbbi még olyannyira homályba burkolózik, hogy akár kacsa is lehet.
A biztosra vehető hármasból a legígéretesebbnek így látatlanul a szimulátorként beharangozott Need for Speed: Shift tűnik, amit a Slightly Mad Studios fejleszt. A bejelentésnél elhangzott, hogy az NFS: Shift a GTR és a GT Legends fejlesztőinek műhelyében készül.

Need for Speed: Shift

nfs-shift-promo.jpg


Na ez volt az a kijelentés, ami a SimBin csapata szerint nem állja meg a helyét, hiszen a Slightly Mad Studios akkor még nem is létezett. Ennek következtében a svéd csapat a megfelelő jogi lépések megtételét fontolgatja.

GT Legends

gtlegends.jpg


Az igazsághoz azért még hozzátartozik, hogy a Shiftet fejlesztő csapat egy része valóban dolgozott az említett klasszikusokon, ám ők még 2005-ben leváltak a SimBin-ről, hogy Blimey! Games néven kezdjenek új életet az időközben becsődölt 10Tacle Studios égisze alatt. Ferrari licencre támaszkodó játékot prezentáltak volna, ha marad elég idejük. 2009 január 8-án pedig az egész hóbelevancot felvásárolta a Slightly Mad Studios.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)