Hirdetés

Perimeter 2: New Earth - ingame trailer

|

A Perimeter mérsékelt sikere nem törte le az alkotók kedvét. Hamarosan itt a második rész, ami szebb, jobb meg minden.

Hirdetés

A Perimeter anno nem volt túlzottan nagy sikerű játék, annak ellenére, hogy volt benne néhány igencsak eredeti ötlet. Jómagam azt hiszem 3 pályát voltam képes szenvedni vele, de valahogy hiányzott az a bizonyos "plusz".A készítők viszont teljesen jó arcok, nem sértődősek - pedig kapta a pofájukra rendesen - és elkészítették a második részt nagy lelkesen. A gamma már aranylemezen is van, a megjelenés jövő év januárjában várható, nincs is nagyon más hátra, mint reménykedni, hogy a srácoknak sikerül olyan játékot alkotni ami meghozza számukra az üdvözülést. Erre van is esély a videót elnézegetve. A grafika mondjuk elég érdekes, de hát ez nem feltétlenül gond, a sok egység egyszerre a képernyőn viszont jól néz ki, a természeti erők bevetése pedig ugyancsak dicséretes ötlet - bár ez is lassan mindennaposnak számít. A virtuális generálisok döntenek majd úgyis a játék sorsáról, de én remélem, hogy nem baltázták el a srácok ezúttal. Harmadik esély nagyon ritkán adatik meg...

perimetertv.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)