Hirdetés

PGW 2015 - nagyon mutatós a Crytek dínós VR-játéka

|

Az E3-on még csak az agyunkat húzta a Crytek a Robinson: The Journey-vel, de a Paris Games Weekre már egy trailert is sikerült összerakniuk.

Hirdetés

A Los Angeles-i expón túl sok részletet még nem árult el a Crytek a virtuális valósággal kapcsolatos terveiről, ezért elsőre nem is tudtuk hová tenni, amikor Cevat Yerli megjelent a Paris Games Week színpadán, de viszonylag hamar kiderült, hogy miben is sántikálnak.

A Robinson: The Journey a CryEngine és a PlayStation VR találkozása, amely kifejezetten maradandó élménynek ígérkezik. A játékban egy fiatal asztronauta bőrébe bújunk majd, aki lezuhan egy ismeretlen bolygón. Szerencsére nem lesz teljesen egyedül, vele van ugyanis egy kis robot, aki leginkább a Destiny Ghostjához hasonlítható, ő segít majd, hogy életben maradjunk az ismeretlenben. Azt azért valószínűleg nem merik elsütni, hogy Péntek névre keresztelik a kis segítőnket.

A Crytek minden játéka lélegzetelállító, de a játékmenet és a történet általában elég hézagos. Reméljük most nem csak a látványra koncentrálnak majd a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)