Hirdetés

Valaha játszhatjuk majd PS3 játékainkat PS4-en? Shuhei Yoshida válaszol

|

A Sony vezetője elmondta, hogy mi a cég hozzáállása a visszafelé kompatibilitás kapcsán. Nem fogtok örülni a hírnek.

Hirdetés

A PlayStation Europe feje, Jim Ryan is beszélt erről még júniusban, de most Yoshida is megerősített mindenkit a szomorú tényben. Onnan indulunk, hogy Yoshida elárulta "a korai PS3 modellek kompatibilisek voltak a PS2 játékokkal, de nem sokat használták ki ezt".

"Hatalmas kihívás lenne megvalósítani [a PlayStation 4-re]. Nem mondom azt, hogy sohasem lesz, de egyelőre nincsenek ilyen terveink." A Paris Games Week alatt Yoshida csak erre erősített rá ismét a lenti twitter üzenettel, ahol egyértelműen leírja, hogy nem tervezik a visszafelé kompatibilitás beépítését.

Nem biztos, hogy ez annyira mélyen érinti a PlayStation 4 tulajdonosokat, de azért nem lenne rossz dolog, ha egyszer mégis megvalósulhatna. Az Xbox One felhasználók már nemsokára élvezhetik ezt a funkciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)