Hirdetés

PGW 2015 - zseniális az Uncharted 4 multiplayer

|

A Nathan Drake Collectionből kimaradt, de az Uncharted 4-gyel visszatér a többjátékos mód, és több érdekes újítást hoz.

Hirdetés

Nem lett volna igazi Sony sajtókonferencia, ha nem mutattak volna valami újat az Uncharted 4-ből. Mivel decemberben indul a többjátékos béta, most egy hangulatos videóban láthatjuk a sorozat főszereplőit, ahogy lövöldöznek, robbantgatnak, segítik vagy épp levadásszák egymást.

A játék többjátékos módjában amellett, hogy össze-vissza rohangálva lőhetjük egymást, teljesen új funkciókkal is találkozhatunk. A társak rendszerével ha szorult helyzetbe kerülünk, egy gép által irányított karaktert hívhatunk segítségül, aki képességével kimenthet minket. A Mysticalok természetfeletti képességek, amiket korábbi játékokból már ismerhetünk, illetve ide is bekerül a grappling hook, mert már nem is játék, amiben nincs, ugye. 

Az Uncharted 4 márciusban jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)