Hirdetés

Planet Coaster - gondolkodó látogatók jönnek a vidámparkba

|

A Planet Coaster szimulálásban nem bíz semmit se a véletlenre: a Guest Brain rendszernek köszönhetően a vidámparkunk látogatói érezni és gondolkodni is fognak, így például maguk fogják eldönteni, melyik hullámvasútra szálljanak fel.

Hirdetés

A gamescomon látottak alapján nagyon ígéretesnek tűnik a Planet Coaster, ami részletességével és a benne rejlő menedzseri és kreatív lehetőségivel tág réteget szólít meg. A szimuláció részletességet prezentálva a csapat kiadott egy fejlesztői naplót, amiben a Guest Brain rendszert ecsetelik.

A rendszernek köszönhetően a látogatók gondolkodni fognak, mérleglik mennyi pénzük van, milyen állapotban vannak, illetve megérni-e lesétálni a következő állomásig vagy inkább a hozzájuk közeli vasútra szálljanak-e fel. Amint egy látogató belép vidámparkunkba, mindent megnéz és megjegyez, így ezeket figyelembe veszi döntései során. Minden egyes NPC-nek külön vágyai és szükségletei lesznek, ez fogja befolyásolni merre megy, illetve ez alapján fogja összehasonlítani a különféle hullámvasutakat, és amelyik a legjobban igazodik a vágyihoz, azt választja. A családdal érkező emberek például inkább a körhintát fogják választani, mint a száguldó játékokat. 

A Planet Coaster november 17-én jelenik meg, egyelőre csak Windowsra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)