Hirdetés

Planet Coaster - hangulatos a launch trailer

|

A Planet Coaster igyekszik feléleszteni a vidámpark építős játékok műfaját, a megjelenés előtti utolsó trailer alapján pedig sikerülni fog a Roller Coaster Tycoon megidézése.

Hirdetés

A Roller Coaster Tycoon játékok utódja, a Planet Coaster névre keresztelt csoda a 2015-ös E3-on mutatkozott be és már akkor éreztük, hogy hiánypótló lehet egy minőségi vidámparkos játék, majd a gamescomon meggyőztek minket a Frontier Developments fejlesztői, hogy a műfajban sokkal több van, mint amire eddig gondoltunk. 

A Planet Coaster játékmenetének legfontosabb része nyilván a park menedzselése, viszont ez rendkívül sok mindentől függ. Ügyelnünk kell rá, hogy a gondolkodó látogatók kedvében járjunk, gondoskodnunk kell a változatos játékokról és látványosságokról, finomhangolhatjuk a hullámvasutakat, oda kell figyelnünk a dolgozóinkra, alakíthatjuk a tájat, kedvünk szerint testreszabhatjuk az épületeket, sőt újakat is felhúzhatunk a már meglévő elemekből, ráadásul a Steam Workshop támogatásnak köszönhetően könnyen megoszthatjuk az általunk létrehozott sémánkat, vagy böngészhetünk a közösség munkái között. 

A Planet Coaster november 17-én, azaz ma jelenik meg, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)