Hirdetés

Play Anywhere támogatással érkezik a Resident Evil VII

|

Az Xbox One és Windows 10 tulajdonosoknak elég egyszer megvenni a játékot, mindkét platformon játszhatják majd.

Hirdetés

Nyakunkon a Resident Evil VII megjelenés, melynek örömére január 27-én egy GameNightot is tartunk. Már elég sok részlet kiderült a játékkal kapcsolatban, de a kiadónak még mindig van pár meglepetés a zsebében.

Az Xbox divízió feje, Phil Spencer Twitteren adta hírül, hogy a Resident Evil VII: Biohazard élvezi majd az Xbox Play Anywhere támogatást, vagyis Xbox One-on és Windows 10-en is játszhatunk vele, nem kell külön megvenni a játékot.

PlayStation 4-en PSVR támogatással érkezik a játék, így érthető, hogy a Microsoftnak is lépnie kellett valamit. Az kifejezetten örömteli, hogy third party játékokkal is bővül a Play Anywhere program, és nem csak a Microsoft sajátjai kerülnek be a kalapba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)