Hirdetés

PlayStation - így aktiváld a két lépcsős beléptetést

|

A Sony végre lehetővé tette, hogy a PlayStation 4, PS4 vagy PS Vita felhasználók 2 lépcsős bejelentkezést használjanak, amivel sokkal jobban védhetik fiókjaikat a hackerek ellen.

Hirdetés

Jelenleg a két lépcsős bejelentkezés a legbiztonságosabb módja, hogy megvédjük magunkat a hackerektől. Egyre több szolgáltatásnál találkozhatunk vele, és abszolút megéri azt a 10 extra másodpercet rászánni a bejelentkezésre, ami ennek használatával jár.

A Sony a mai nap folyamán vezette be, így mostantól minden PlayStation 3, PlayStation 4 és PlayStation Vita felhasználó aktiválhatja. Ha bekapcsoljátok, nem csak jelszavatok lesz szükséges a bejelentkezéshez, hanem egy kód is, amit szöveges üzenetben kaptok meg a Sonytól a telefonotokra.

Ha szeretnétek bekapcsolni, látogassatok el erre a honlapra (ha nem jön be azonnal, akkor a kék Retry gombra, frissülni fog), kattintsatok az Inactive felirat melletti Edit gombra, majd kövessétek a megjelenő utasításokat. A telefonszámot úgy adjátok meg, hogy kiválasztjátok a megfelelő zászlót, majd a szolgáltató azonosítójával kezditek, pl.  (Telekom esetén) 301234567. Nem egy bonyolult feladat, és tényleg érdemes vele foglalkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)