Hirdetés

Ígéretes videón mutatja be a Sony a PlayStation 4 idei évét

|

A Sony és a PlayStationre fejlesztő stúdiók idén is elkényeztetnek majd minket jobbnál-jobb címekkel, legalábbis ezt ígérik egy látványos videóban. A Detroit: Become Human is a listán.

Hirdetés

Mi már összeszedtük, hogy mi mindenre számíthattok 2017-ben a PlayStation konzolokra, de nem baj az, ha egy videóban is végignézzük a szép jövővel kecsegtető listát. Ráadásul ezt a Sony marketingosztály pumpálta bele a világba, így teljes a kép.

Egyébként az alig 2 perces anyagba belefért néhány pillanat a Detroit: Become Humanből is, ami mondjuk egyáltalán nem biztos, hogy kész lesz 2017-ben. Mi azért picit reménykedünk, hogy nem lesz gond.

Szerencsére biztosan kapunk majd olyan csodákat, mint a Horizon: Zero Dawn, az Uncharted: The Lost Legacy, a Gravity Rush 2, a Persona 5 vagy a Gran Turismo Sport.

Ti melyik PlayStation 4 játékot várjátok idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)