Hirdetés

Tovább szárnyalnak a PlayStation 4 eladásai

|

A Sony elárulta a CES 2017 alkalmából, hogy hány millió eladott példánynál jár a PlayStation 4, sőt azt is hozzátette, hogy az ünnepi időszak alatt mennyi kelt el.

Hirdetés

A Sony már rögtön egy ígéretes videóval kezdte az évet, amellyel megmutatta nekünk, hogy a PlayStationre fejlesztő stúdiók mivel kényeztetnek el minket idén. Számos izgalmas címre számíthatunk, amik nem csak a PlayStation 4 Prót, de a PlayStation VR-t is megpróbálják eladni nekünk. De vajon mennyire fog sikerülni? 

A jövőt egyelőre még nem látjuk, viszont a múltat igen, köszönhetően a Sony elnökének, Kazuo Hirainak, aki a CES 2017 apropóján dicsekedett el a PS4 teljesítményével. Elmondása szerint a konzol eladásai már 53,4 millió példánynál járnak, amely egészen elképesztő, főleg annak fényében, hogy december 6-án jelentették be az 50 milliót (ezekbe beletartoznak az értékesített PS4 Prók és PS4 Slimek is). Az ünnepi időszak kiemelten jól sikerült a vállalat számára, hiszen november 21 és január 1 között 6,2 millió PlayStation 4-et vittek haza a vásárlók világszerte. 

Büszke lehet a Sony és Naughty Dog az Uncharted 4: A Thief's Endre is, elvégre a játék digitális és dobozos kópiáiból összesen 8,7 millió talált gazdára december 21-ig bezárólag. Hirai azt is megemlítette, hogy a PlayStation VR eladásaival is elégedettek, noha nem mondott konkrétumokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)