Hirdetés

PlayStation 4 Neo - még idén megjelenhet

|

Hiába nem mutatták be az E3-on, a PlayStation Neo, 4K vagy 4.5 már az őszi szezonban a boltokba kerülhet.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette a Project Scorpiót, ami csak jövő év végétől lesz kapható, és jóval erősebb lehet bármelyik jelenlegi konzolnál. Ha minden igaz, még a sokat pletykált PlayStation 4K-nál is.

A Sony ideiglenesen helyzeti előnybe kerülhet, ha frissített gépét már idén kiadja, és erre is nagy az esély. Bár az E3-on nem mutatkozott be, augusztusban jön játékvilág másik nagy eseménye, a gamescom, amit kicsit kevesebb mint egy hónappal a PlayStation VR megjelenése előtt tartanak. Valószínűleg van kapcsolat a virtuális valóság eszköz és az új gép között, lehet, hogy a kettő megjelenését a Sony összehangolja. A Digital Foundrynak több forrás is megerősítette, hogy a megjelenést az idei évre tervezi a gyártó, de egyelőre csak abban lehetünk biztosak, hogy készül. Várjuk a további infókat, és kíváncsiak vagyunk, mekkora lesz az előrelépés a mostani konzolokhoz képest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)