Hirdetés

PlayStation 4 Pro - ilyen egyszerű lenne átmásolni rá minden adatunk?

|

A PlayStation 4 Pro bejelentése miatt rengeteg kérdés fogant meg a váltani vágyók fejében. Például hogyan fogjuk átvinni játékaink az új gépre? Úgy tűnik, könnyedén.

Hirdetés

Már hivatalosan is érkezik a Playstation 4 Pro konzol, melynek specifikációit is pontosan tudjuk, sőt, az erősebb hardvert kihasználó játékok listája is ismert. Ezek mellett még maradtak megválaszolatlan kérdések Playstation 4 Pro-val kapcsolatban, a PlayStation Blog FAQ részében pont ezért próbálnak meg mindenre választ adni.

Az egyik adatátvitellel kapcsolatos kérdésre érkezett válaszban elhangzik, hogy a Playstation 4-es játékaink, azoknak mentéseit és a játékokból felvett videókat egy Ethernet kábel segítségével egyszerűen átmásolhatjuk a PlayStation 4 Pro konzolra. Annyi szükséges hozzá, hogy mindkét konzolon azonos felhasználóval jelentkezzünk be, és csatlakoztassuk egymáshoz a két eszközt. Sőt, ez a művelet akár két darab Playstation 4, és két Playstation 4 Pro konzollal is elvégezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)