Hirdetés

Így néz ki a PlayStation 4 Pro csomagolása

|

Még nem jelent meg a PlayStation 4 Pro, de több áruház már kapott készletet. Természetesen azonnal fel is kerültek a dobozképek a netre.

Hirdetés

Még van néhány nap hátra a november 10-i megjelenés előtt, de a PS4 Pro csomagok már lassan befutnak a boltok raktáraiba. Ott fognak pihenni addig, amíg a hivatalos árusítás meg nem kezdődhet. Kibontani sem szabad őket, de a csomagolás lefotózásáért talán nem harapnak.

Olyan őrült nagy dolgok nem derülnek ki a dobozról, de azért valaki alaposan körbefotózta a terméket. Akit éget a kíváncsiság, hogy hogyan néz majd ki a nagy kék-fehér csomag, az klikkeljen a galériára.

November 10-től már nálunk is kapható a PlayStation 4 Pro, sőt már ma előrendelhetitek, ha biztosra akartok menni. Ha pedig arra vagytok kíváncsiak, hogy mely PlayStation 4 játékok használják majd ki az erősebb konzol előnyeit, akkor katt ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)