Hirdetés

PS Meeting 2016 - így néz ki a Horizon: Zero Dawn a PS4 Prón

|

Új gameplay videót nézhettünk meg a Guerilla Games poszt-apokaliptikus ősemberlány szimulátorából.

Hirdetés

Rengeteg várakozás után a Sony végre hivatalosan is bejelentette a PlayStation 4 nagyfelbontású változatát és hogy egy kicsit könnyebben el tudjuk képzelni, hogy ez miért is érdekes, hozott pár látványos gameplay videót is.

A Horizon: Zero Dawn-t már ismerjük korábbi konferenciákról, és a lényeg alapvetően nem változott: egy poszt-apokaliptikus világban robotdinókra vadászunk és minden problémát az egyetlen logikus módon, erőszakkal oldunk meg. Az alábbi videó azonban azért más, mert ez a demó már az új PlayStation 4 Prón futott, kihasználva a konzol modernebb hardverében rejlő képességeket.

A magasabb felbontás abszolút nem ártott meg a már amúgy is látványos és izgalmas játéknak, alig várjuk, hogy végre lecsaphassunk rá.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)