Hirdetés

PlayStation 4 - megszűnik a Ustream támogatása

|

Akik idáig a Ustreamet használták PlayStation 4-en, azoknak érdemes minél előbb alternatíva után nézni, mert hamarosan már nem lehet azon keresztül közvetíteni a konzolról.

Hirdetés

2013 februárjában jelentették be, hogy a magyar illetőségű Ustream (amit időközben felvásárolt az IBM) szolgáltatása a PlayStation 4-en is elérhető lesz, azonban az együttműködés több mint három év után véget ért. 

A Sony egy közleményben tudatta a felhasználókkal, hogy körülbelül augusztus elsejétől (régiótól függően változhat) megszűnik a streaming szolgáltatás támogatása. A döntés értelmében augusztus első napja után nem közvetíthetjük majd játékainkat a Ustreamen keresztül és természetesen a Ustream közvetítéseket sem nézhetjük PlayStation 4-en, PS Vitán és PlayStation Appon keresztül. 

Alternatívaként a YouTube, a Twitch és a DailyMotion áll majd a felhasználók rendelkezésére. Ti használtátok a Ustreamet?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)