Hirdetés

PlayStation 4.5 - még a nyáron bejelenthetik

|

Egyre több pletykát hallani a frissített, nagyobb teljesítményű PlayStation 4-ről, ami várhatóan a PlayStation VR októberi megjelenése előtt bemutatkozik.

Hirdetés

A Sony korábban kijelentette, hogy nem fogadja el azokat a VR-os alkalmazásokat, amik nem futnak legalább 60 fps-sel. Ez nagyon lekorlátozza a lehetőségeket, lehet, hogy egy darabig csak rövid demókat, alacsony erőforrásigényű játékokat kapunk. Az is kérdéses, hogy milyen lesz a Driveclub VR, valamint a Star Wars Battlefront kimondottan a PSVR-hoz készülő verziója.

Logikus lenne a Sony részéről, ha kiadna egy a mostaninál sokkal erősebb PlayStation 4-et. Korábban hallottunk arról, hogy a PlayStation 4.5-ként vagy PlayStation 4K-ként is emlegetett gép 4K-s felbontással fog tudni futtatni játékokat, jobb processzort és GPU-t tesznek bele, részben azért, hogy a PlayStation VR-hoz csúcskategóriás játékokat is lehessen készíteni. A The Wall Street Journal megbízható forrásokra hivatkozva állítja, hogy a konzolt még a PSVR októberi megjelenése előtt bejelentik, és ha nem is az E3-on, de nem sokkal később megismerhetjük, mit tud pontosan.

A Sony tavalyi gamescomos előadását elhalasztotta, és októberben, a Paris Games Weeken tartotta meg. Az ezzel kapcsolatos idei tervekről még korai beszélni.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)