Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - íme az első részletek

|

A Sony-nak idén is van mit mesélnie a PlayStation 4 Próval és a PlayStation VR-ral kapcsolatban, így decemberben nem hagyják ki a lehetőséget és újfent megtartják a PlayStation Experience-t, amelyen izgalmas bejelentéseket kaphatunk.

Hirdetés

A Sony először 2014-ben, a PlayStation 20. évfordulója alkalmából (a The Game Awards 2014-gyel egyszerre) rendezte meg a PlayStation Experience-t december elején, majd 2015-ben is ugyanígy tett és a legújabb közleményük alapján nem lesz ez másként idén sem. 

Tavaly olyan bejelentéseket kaptunk, mint a Paragon, a Ubisoft-féle Eagle Flight vagy éppen a Full Throttle Remastered, de itt láthattuk először mozgásban a Final Fantasy VII Remake-et is. Ebből már feltételezhető, hogy a Sony idén is nagy dobásra készül a decemberi rendezvényén, főleg, hogy nemrég bejelentették a PlayStation 4 Prót, valamint ott van a PlayStation VR is. A PlayStation Experience 2016 képében idén december 3 és 4 között nyűgözhetnek le minket, az eseményt az Anaheim Convention Centerben tartják majd. 

A jelenlévők kipróbálhatnak majd számos PSVR demót a Sony vadonatúj masináján, 4K-s TV-ken, valamint visszatér a Capcom Cup is, ahol a Capcom Pro Tour legjobbjainak összecsapását láthatjuk, és kiderül, hogy ki kapja meg a Street Fighter V világbajnok címet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)