Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - új trailert kapott a Full Throttle Remastered

|

A Double Fine ismét elhozott nekünk egy kis ízelítőt a régi nagy klasszikusuk, a Full Throttle felújított változatából, amelynek zsenialitásából semmit sem vett el a leporolás.

Hirdetés

A Double Fine csapata (Tim Schaferrel az élen) bizony nem viszi túlzásba a Full Throttle Remastered mutogatását, hiszen legutóbb a tavalyi PlayStation Experience-en volt szerencsénk hozzá, így stílusosan úgy időzítették, hogy az idei eseményen láthassuk újra. 

A Day of the Tentacle Remastered után éppen itt az ideje, hogy Schaferék ismét robbantsanak egy nosztalgiabombát, amit most a PlayStation Experience 2016 előtt több, mint egy percben meg is tettek. A fenti ikonra kattintva megnézhetitek, hogy a stúdió mire jutott a LucasArts 1995-ös kultikus kalandjátéka, a motorosbanda vezér megpróbáltatásairól szóló Full Throttle Remastered változatával, mindenképpen érdemes!

A Full Throttle Remastered PS4 és PS Vita mellett PC-re is elérhető lesz 2017-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)