Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - új platformokra költözhet a Lara Croft GO

|

Ahogyan a Hitman GO, úgy a Lara Croft GO is bemutatkozhat az okostelefonok után vadonatúj platformokra is, ennek bejelentésére pedig a Sony decemberi eseményén kerülhet sor.

Hirdetés

Mobilokon sikeresnek bizonyult a Square Enix puzzle-stratégiája, a Hitman GO, ezért megjelent a Definitive Edition. Úgy tűnik, hogy ezt a vonalat követi majd a Lara Croft GO is (azóta meg már van Deus Ex GO is, talán az sem fog kimaradni). 

Mi más oka lenne, hogy felbukkantak a Lara Croft GO PlayStation 4-es és PlayStation Vitás trófeái, minthogy hamarosan be fogják jelenteni ezekre a platformokra is? Erre pedig a legjobb alkalom a most hétvégén, december 3. és 4. között megrendezésre kerülő PlayStation Experience 2016, már csak azért is, mert a Hitman GO Definitive Edition-t tavaly ugyanezen az eseményen harangozták be.

Mellesleg ott jelenthetik be a Marvel vs. Capcom 4-et és lesz Death Stranding is, szóval mindenképpen érdemes lesz követni a történéseket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)