Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - új traileren a NiOh

|

Újabb előzetesen nézhetjük meg a Dark Souls rendkívül ígéretesnek tűnő kihívóját.

Hirdetés

Az utóbbi években hatalmas népszerűségre tettek szert a könyörtelen nehézségű játékok, elsősorban a Dark Souls-sorozatnak köszönhetően. Várható volt, hogy előbb-utóbb elkezdenek megjelenni a trónkövetelők, a Nioh is ezek közé tartozik.

A Team Ninjának már nagy tapasztalata van az embertelenül nehéz játékok terén, hiszen nekik köszönhetjük a Ninja Gaiden-sorozatot is, amely szintén arról lett ismert, hogy a rajongók kettétörnek pár kontrollert, mire eljutnak az intrótól a stáblistáig. A srácok a PlayStation Experience 2016-on egy újabb trailert mutattak be a játékból, amin egy kicsit jobban megnézhetjük a bestiákat, amelyekkel majd szembe kell néznünk.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)