Hirdetés

Ez volt az idei PlayStation Experience öt legjobb pillanata

|

Nem akármilyen nyitóelőadást varázsolt tegnap a Sony a PlayStation Experience anaheimi színpadára, mi pedig felocsúdva a meglepetésből összegyűjtöttük, mik voltak szerintünk a ceremónia csúcspontjai.

Hirdetés

Naivan idén is sokan elhittük a szerkesztőségben, hogy decemberre már tényleg kicsit lenyugszik a játékipar, de erre alaposan rácáfolt ez a hét. A csütörtök éjjel megtartott The Game Awards újdonságai után idén is rendkívül izgalmasra sikerült a PlayStation Experience nyitóelőadása, ahonnan most megpróbáltuk összegyűjteni az öt legemlékezetesebb pillanatot. Nem volt egyszerű dolog eldönteni, mit hagyjunk ki.

5. Let It Die megjelenés

A Sonynak nem volt éppen egyszerű dolga a Let It Die reklámozása kapcsán, ugyanis Suda 51 és őrült csapata két egész évig hallgatott a hack-and-slash kapcsán, ami bőven elég idő volt a játékipar forgatagában eligazodni vágyó gamernek, hogy megfeledkezzen a projektről. Így a japán készítők és a kiadást vállaló Sony egy váratlan húzással bejelentette, hogy a játék, aminek fogalmunk sem volt a megjelenési dátumáról, már letölthető teljesen ingyen. Na az ilyen meglepetéseket szeretjük.

4. Marvel vs. Capcom Infinite bejelentés

Bár a Marvel vs. Capcom esetében előre lelőtték a poént azok a fránya belsős infókkal rendelkező újságírók, ez nem törte le a Kaliforniában összegyűlt rajongók lelkesedését, mikor meglátták a trailert. Annyi újdonság pedig maradt a négyes sorszám helyett Infinite alcímmel érkező epizód leleplezésében, hogy csak a négy ismert karakter feltűnésével tudtuk meg, hogy 2v2 meccsekre számíthatunk majd. Ahogy azóta az is kiderült, hogy a Végtelen Kövek is bekerülnek a játékba.

3. Rengeteg klasszikus PlayStation-játék tér vissza

Az új játékok bejelentése mellett nagyon tudtunk örülni a klasszikus PS-címek visszatérésének is, amiket két kézzel szórt tegnap a Sony. Amellett, hogy ismét láthattuk a felújított Crash Bandicootot, Shuhei Yoshida lerántotta a leplet a Parappa the Rapper, a Patapon és a Loco Roco remastered kiadásairól is. Sőt, tegnap derült ki az is, hogy a PS2-es Yakuza Kiwami is érkezik a jelenlegi generációs konzolra, ami mellett persze a Wipeout Omega Collectionről sem feledkezhetünk meg. Nem is tudjuk, milyen felújított játékokat kérhetnénk még.

2. Uncharted: The Lost Legacy

Nem tudom, mikor tanult meg ennyire jó előadásokat tartani a Sony, de elküldhetnék a többi kiadó munkatársait is erre a tanfolyamra, mert a nyitányaik manapság hibátlanok. Az E3-as műsorukat elindító God of War gameplay után ezúttal az Uncharted: The Lost Legacy játékmenetével leptek meg, aminek főszereplőjét ezúttal is pont elég idei tartották titokban ahhoz, hogy kicsit kételkedjünk benne, hogy tényleg egy Uncharted-folytatást látunk-e. Mindenesetre az ütemezés a Naughty Dogtól megszokott módon hibátlan volt, úgyhogy ismét csak járt a taps.

1. The Last of Us Part II

Mi sem bizonyítja, hogy a Naughty Dog a PlayStation talán legerősebb first party stúdiójává nőtte ki magát, hogy a nyitány után az ütős lezárást is rájuk bízta a konzol gyártója. Bár sokan azt gondolhattuk volna, hogy a Horizon Zero Dawn előzetese után már csak elköszönni jött ki Shawn Layden, de ehelyett egy Columbo hadnagy minden trollságát magában rejtő "Csak még egy dolog" felvezetéssel ledobta ránk a trailer-bombát, amire még egyáltalán nem álltunk készen. De nem hinném, hogy bárki panaszkodna, amiért érkezik a The Last of Us Part II, ahogy talán amiatt sem, hogy az első rész főszereplői térnek vissza.

Ti melyik játékok miatt ugrottatok fel a fotelből a tegnapi előadás alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)