Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - bőven lesz feszültség az Uncharted: The Lost Legacyben

|

Chloe Frazer lesz a PlayStation Experience-en frissen bejelentett Uncharted: The Lost Legacy főszereplője, aki rögtön az első gameplay trailerben majdnem komoly bajba került.

Hirdetés

Ahogy az E3-as sajtókonferenciájukat, az idei PlayStation Experience-t is egy komoly bejelentéssel kezdte a Sony, ami ezúttal is rögtön egy gameplay trailer formájában érkezett. Ez pedig nem más volt, mint az Uncharted: The Lost Legacy.

A bemutatott játékmenetben egy polgárháború sújtotta országban (valószínűleg Indiában) kibontakozó kalandba pillanthattunk bele, aminek a főszereplője nem más lesz, mint Chloe Frazer. A bemutatott jelenetben épp álruhában igyekezett az ausztrál kincsvadász egy találkozóra, ami közben néhány szkriptelt jelenetet és a játékos által irányított lopakodást is láthattunk pár lélegzetelállító háborús kép mellett. A Uncharted: The Lost Legacy lesz tehát az Uncharted 4 sztoriközpontú kiegészítője, ami a fő történetszáltól különálló, hosszú kalanddal bővíti ki a játékot. Az Uncharted: The Lost Legacy önállóan megvásárolható cím lesz, lemezes és digitális változatban is forgalomba kerül.

Ti mit vártok az Uncharted sztori folytatásától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)