Hirdetés

PlayStation Meeting bejelentés - itt leplezhetik le a PS4 Neót

|

Ami minap csak pletyka volt, mára hivatalossá vált. A Sony valóban készül egy saját eseménnyel szeptemberben, amelyen végre bemutatkozhat a PlayStation 4 Neo.

Hirdetés

Két napja még csak egy francia honlap fülesének tekintettük, azonban most a Sony bejelentette, hogy szeptemberben tényleg megrendeznek egy összejövetelt.

A PlayStation Meeting szeptember 7-én, hazai idő szerint 21:00 órától lesz megtartva New Yorkban a PlayStation Theaterben és természetesen livestreamen követhető lesz. Mikor a Sony legutoljára, 2013-ban hasonló eseménnyel jelentkezett, akkor bejelentették a PlayStation 4-et, szóval arra számítunk, hogy nagy valószínűséggel egy hónap múlva végre lelepleződik a játékosokat lázban tartó PS4 Neo (avagy PlayStation 4K).

Ha csak ezt jelentik be, már annak is nagyon fogunk örülni, de bízunk benne, hogy tartogatnak más meglepetést is, elvégre a PS4 bemutatásakor is lesokkoltak minket néhány játékkal (Killzone: Shadow Fall, InFamous: Second Son, DriveClub, Destiny stb.). Ti számítotok új játékbejelentésekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)