Hirdetés

PlayStation Plus - itt az augusztusi kínálat

|

A PlayStation Blogon jelentette be a Sony, mely játékoknak örülhetnek azok, akik előfizettek a PlayStation Plus szolgáltatásra.

Hirdetés

A múlt hónapban debütáló Furit akár telitalálatnak is nevezhetnénk, a szerkesztőség több tagja is ráfüggött a játékra. Vajon augusztusban is tud ekkorát húzni a Sony?

A nyár utolsó hónapjaiban a PlayStation 4-es játékosok ismét két játékot kapnak. Az egyik a fizikára épülő puzzle, a Tricky Tower, amelyben a barátaink ellen versenyezhetünk, a másik pedig a Double Damage űrben játszódó RPG-je, a Rebel Galaxy, amelyben procedurálisan generált csillagrendszereket járhatunk végig.

A PS3 tulajdonosoknak augusztusban a Yakuza 5 és a Retro/Grade jár, míg a PS Vitások a Patapon 3-ra csaphatnak le teljesen ingyenesen. Ezek mellett bekerült a kínálatban az Ultratron is, amely mindhárom platformra letölthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)