Hirdetés

PlayStation Plus - itt az áprilisi kínálat

|

Végre a Sony is nyilvánosságra hozta, milyen ingyenes játékok várnak ránk áprilisban. Ezúttal Ubisoftos hónapot tartunk.

Hirdetés

Larry Hryb néhány nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy mire számíthatnak az Xbox Live Gold előfizetők áprilisban, és bizony a Microsoft megint nagyon magasra tette a lécet, így kíváncsian vártuk, a Sony vajon képes lesz-e felvenni a tempót.

A PlayStation 4-es játékosok ezúttal két játéknak örülhetnek. Az első a Dead Star, ami egy 10v10 csapat alapú, RPG elemekkel vegyített űrhajós lövölde, ami PS Plus címként jelenik meg. A PSX-en és a PAX-en is imádták a látogatók, így a Sony bízik a sikerben. A másik a  fantasztikus Wii U-exkluzív Zombi-U közepesen fájdalmas portja, a Zombi, ami sajnos nem feltétlen tudta megújítani a túlélő-horror műfaját.

A PS3-as játékosok szintén kapnak egy Ubisoft játékot, méghozzá az I Am Alive-ot, ami nekem tök őszintén bejött anno, valamint a Savage Moon nevű Tower Defense őrületet. PS Vitára is két cím érkezik, az A Virus Named Tom és a Shutshimi, amiben egy kigyúrt gengszter hallal kell megvédenünk magunkat a cápáktól. Vagy valami hasonló.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)