Hirdetés

PlayStation Plus - kamu volt a Watch Dogs, itt a tényleges kínálat

|

Bár néhányan azt pletykálták, hogy a PlayStation PLus előfizetők ebben a hónapban a Ubisoft egykori üdvöskéjét kapják ajándékba, kiderült, hogy ennek a fele sem igaz.

Hirdetés

Pedig nem feltétlen lett volna rossz az a Watch Dogs, hiszen még ha nem is feltétlen a világ legjobb játéka, legalább elmondhatták volna a PS+ előfizetők, hogy végre egy nagy AAA játék volt a csomagban.

A PlayStation Blogon egy videó formájában hozták nyilvánosságra a tényleges listát, amely összesen hat játékot tartalmaz. A PlayStation 4-esek a Tropico 5-öt és a Table Top Racing: World Tourt zsákolhatják be, valamint cross-platform címként odafért még a Switch Galaxy Ultra, amit akár PS Vitán is tolhatunk.

A PS3 tulajdosonosok ezzel szemben a Bionic Commando Rearmed második részét és a LocoRoco Cocorecchót (fogalmam sincs mi ez, de zseniális a címe) adhatják hozzá a digitális könyvtárukhoz. A PS Vitás játékosok a már említett Switch Galaxy Ultra mellé a God of War: Ghost of Spartát kapják meg, utóbbi egyébként PSP-n is játszható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)