Hirdetés

PlayStation Plus - ez az októberi ingyen játék kínálat

|

Ebben a hónapban egy erős felhozatal jár a PlayStation Plus előfizetőknek.

Hirdetés

Persze a mostani kínálatban található címek sem feltétlenül jöhetnek be mindenkinek, de legalább senki nem panaszkodhat amiatt, hogy oldalnézetes ugrándozós vagy tetriselemekből tornyot építős csodákat kapunk.

A PlayStation 4-es játékosok október 4-étől a Resident Evil HD Remaster változatát, valamint a Transformers: Devastationt tölthetik le. Előbbi egy igazi klasszikus, és szerencsére a felújítás is jól sikerült, utóbbi pedig a Platinum Games szintén sok dícséretet kapott játéka.

PlayStation 3-ra most a Ubisoft Mad Riders nevű motoros játéka és az Eric Chahi-féle From Dust járnak. Érdekes, hogy jelenleg a magyar PS Store-ban csak a From Dust kipróbálható verziója, illetve egy olyan csomag található meg, amiben az I Am Alive-val együtt szerepel. Lehet, hogy mást kapunk helyette.

A PlayStation Vita-sok a Code: Realize ~Guardian of Rebirth~ című japán visual novelt és az Actual Sunlightot kapják. 

Elégedettek vagytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)