Hirdetés

Feltörték a PlayStation-főnök Twitter-fiókját

|

Az a csoport vette át az irányítást Shuhei Yoshida Twitter-fiókja felett, amely korábban a Pokémon GO szervereinek lelövéséért vállalta a felelősséget.

Hirdetés

Furcsa üzenetek jelentek meg a Sony Interactive Entertainment stúdióiért felelős elnökének Twitter-oldalán. Ezek alapján úgy tűnik, Shuhei Yoshida fiókja felett az OurMine nevű csoport vette át az irányítást, bár azt egyelőre nem tudni, mi a céljuk a közösségi médiában véghezvitt akcióval.

"Az OurMine Team hackelt meg téged, keresd fel a weboldalunkat, hogy biztosítsd magad" - szól az egyik első üzenet, amit Yoshida nevében tettek közzé. Később több más, hasonló tartalmú tweetben kérték a Sony vezetőjét, hogy vegye fel velük a kapcsolatot valamilyen módon, illetve nem tudták megállni, hogy ne írjanak ki egy "Xbox4Ever" üzenetet. Korábban ez a csapat vállalta a felelősséget a Pokémon GO szerverei ellen intézett DDoS támadásért is, viszont arról egyelőre nem írtak, mit szeretnének elérni különböző akcióikkal.

Az OurMine egyébként azt is megosztotta Yoshida követőivel, hogy nem hackercsoportnak, hanem "biztonsági csoportnak" tartják magukat és szavukat adták, hogy visszaadják a fiókot, ha felveszi velük a kapcsolatot a Sony-főnök. De ő valószínűleg nem tervezi, hogy tárgyal velük, hiszen már hat órája került ki az első üzenet, így alighanem inkább a Twitternél kopogtat (ha nem is ő, megbízottjai), hogy segítsenek visszaszerezni a fiókot.

Mit gondoltok, egy újabb Lizard Squad születésének vagyunk tanúi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)