Hirdetés

Ezért hiányzott a PlayStation Vita az E3-ról

|

Nagyon ütős PlayStation előadást láthattunk az E3-on, azonban csak és kizárólag PS4-es és PSVR-os játékokról van szó. Megtudtuk, miért.

Hirdetés

Már a külsős fejlesztők is alig-alig készítenek játékot a Sony egykor ígéretes kézikonzoljára. A kiadó rendszeresen hallgat a jövőjéről, de nem állítja még le a gyártást, és nem jelenti be, hogy lesz-e utódja.

Az E3 (és egyébként a gamescom is) egy a nyugati játékosokat megcélzó rendezvény, ahol a számukra érdekes játékokat mutatják be. A Tokyo Game Show-n például a távol-keleti régió a célközönség, ott leginkább JRPG-ket és más, japán eredetű játékokat láthatunk.

Atsushi Morita, a Sony Interactive Entertainment Japan and Asia illetékese egy interjúban elmondta, hogy az E3-ról azért hiányzott a Vita, mert a nyugati játékosok alig mutatnak érdeklődést iránta. Keleten viszont nincs ilyen gond, úgyhogy valószínű, hogy a TGS-en hallunk ezt-azt a Vitára érkező játékokról. Ha valahogyan felénk is felpörögne a platform, szívesen beszélnének róla nyugati rendezvényeken is, addig viszont inkább azt mutogatják, ami biztosan érdekli az itteni játékosokat. Meglátjuk, mit kínál a kézikonzol a jövőben, hiszen csak a tartalommal lehet eladni, ami meg látszólag nem nagyon van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)