Hirdetés

Hogy tudtunk eddig gamer dezodor nélkül élni?

|

Felejtsétek el az olyan gamer kiegészítőket, mint a billentyűzet, a füles vagy épp a szék: itt a gamer dezodor, amitől egy csapásra megváltoznak a hétköznapok.

Hirdetés

Amikor először láttam a videót, nem akartam elhinni, hogy ez tényleg megtörténik. Aztán felmentem a projekt Kickstarter oldalára, és kiderült, hogy nem vicc, ezek a srácok tényleg erre gyűjtenek pénzt.

Az egyelőre gyanúsan csak átmatricázott Old Spice-nak tűnő piros tégelyekben Plus Five dezodorok találhatóak. A srácoknak 25 ezer dollára van szükségük ahhoz, hogy megvalósulhasson a projekt, és bármennyire is drukkolunk, már ez sem biztos, hogy összejön majd, pedig elég meredek extra célokat tűztek ki, a +5 Dexterity illathoz például 205 ezer dollárnak (58 millió forint) kéne befolyni a kasszába.

Igaz ami igaz, a nagy gamer bulik egymáshoz simulós forgatagában jó szolgálatot tenne pár ilyen stift, de nem vagyunk benne biztosak, hogy a gamer dezodor a megoldás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)