Hirdetés

Egy művész elképzelte a Pokémonok anatómiáját

|

Bár a Pokémon GO népszerűsége alábbhagyott már, az általa keltett hullámokból még mindig bukkannak elő érdekességek. Ezúttal például egy művész álmodta meg, hogy milyenek lennének az egyes Pokémonok szervezetei a valóságban.

Hirdetés

Éppen pár napja írtunk arról, hogy hatalmasat zuhant a Pokémon GO játékosok száma, de a Nianticnak megvannak a módszerei arra, hogy az elpártolt felhasználókat visszacsalogassák,. Ilyenek lehetnek a Comic-Conon beígért funkciók és az új csalik is. 

De legyen bármekkora is a népszerűsége a Pokémon GO-nak, még mindig elég arra, hogy az emberek foglalkozzanak a kis lényekkel. Az egyik tehetséges művész, egy bizonyos Christopher Stoll például kigondolta és lerajzolta, hogy nagyjából milyen az ismertebb Pokémonok anatómiája, ezáltal úgy mutatja be nekünk többek között Pikachu-t, Charmandert, Squirtle-t és Rattatát, ahogy még soha nem láttuk őket (bár utóbbi kakukktojás). Íme a "PokéNatomy" egy galériába tömörítve: 

Ha kíváncsiak vagytok Stoll további műveire, látogassátok meg a deviantART oldalát, ahol arra is lehet szavazni, hogy milyen Pokémonnal folytassa a sorozatot (jelenleg Horsea vezet).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)