Hirdetés

Pokémon GO - ezzel a tokkal könnyebb elkapni a pokémonokat

|

A pokémonokat elkapni nem mindig egyszerű feladat, de egy kis leleményességgel bármilyen akadály legyőzhető.

Hirdetés

Rengeteg időt tölt mostanában az emberiség Pokémon GO-val, ami részben azért van, mert a fránya zsebszörnyeket sajnos nem mindig olyan egyszerű bezárni egy pokélabdába. Aggodalomra semmi ok, mert egy találékony játékos elegáns megoldást talált a problémára.

Jon Cleaver ipari formatervezőnek tanul, következésképpen sokat foglalkozik 3D-nyomtatással. Így jutott eszébe az is, hogy a pokélabdák dobálását nagyban meg lehetne könnyíteni egy speciális, erre kialakított telefontokkal. Persze felmerül a kérdés, hogy akkor ez most csalás-e vagy sem, de az erről szóló vitát inkább meghagyjuk nektek.

Ha esetleg van hozzáférésetek 3D-nyomtatóhoz, akkor a terveket innen letöltve ti is gyárthattok magatoknak ilyen tokot és lenyomhatjátok a konkurenciát. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)