Hirdetés

Pokémon GO - új zsebszörnyek a frissítésben

|

Megjött az ígért frissítés a Niantictól, második generációs Pokémonokkal és egy különleges Pikachuval bővül a Pokémon GO.

Hirdetés

A játék az előző héten már gazdagodott egy hasznos funkcióval, ekkor a fejlesztők már az új Pokémonok eljövetelét is bejelentették. Akkor még bizonytalan volt, de most már 100%, hogy második generációs szörnyecskéket kapunk, sajnos csak korlátozott ideig.

Az új frissítés a mai naptól elérhető, de csak december 29-ig, úgyhogy akinek sikerül addig megszereznie egy ilyen Pokémont, az igazán szerencsés. Annál is inkább, mivel csak tojásból lehet őket kikölteni.

Pichu és Togepi biztosan elérhető lesz ez esemény alatt, de rajtuk kívül még akadnak új Pokémonok, ezek kilétéről a Niantic nem adott bővebb információt, ahogy arról sem, hogy hány új szörny került be a frissítéssel.

Mindenki kedvenc elektromos rágcsálója is kapott egy kis tuningot az ünnepekre. Szintén december 29-ig mikulás sapkás Pikachukat lehet majd fogdosni a virtuális térképen. Várjuk róla a fotókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)