Hirdetés

Dühödt Pokémon gyűlölő rondította össze a Pikachu szobrot

|

New Orleansban van egy Pikachu szobor, ami természetesen szúrja a szemét mindenkinek, aki egy picit sem szereti a Pokémon GO őrületet.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy már nem csak a Pokémon rajongóknak, de a hatereknek is zarándokhelye lett a New Orleans-i Pikachu szobor. A Pokémon GO megjelenése miatt hatalmas reneszánszát éli a széria, és emiatt készült is egy szobor a már régóta nem működő szökőkút helyére.

A gond ezzel csak az, hogy nem mindenkinek tetszik sem a játék, sem Pikachu. Először egy dühös nő kezdte el ütlegelni a szobrot egy baseball ütővel, de miután különösebb kárt nem tudott tenni benne, feladta a próbálkozást.

Innen a második lépés a szobor összefirkálása volt. Az /r/PokemonGo detektívjei szerint ugyanaz a hölgy művelte ezt is, de erre természetesen nincs bizonyíték.

Még jó, hogy az elkövető volt olyan kedves és ráfújt egy "B"-t is Pikachu fejére, így mindenki tudja, hogy nem a Rakéta csapat műve volt.

Természetesen a rajongók már kezükbe vették az ügyet, és letakarították a szobrot. A cetlin egy üzenet is olvasható.

"Nyílt levél annak az őrült nőnek, aki összeverte Pikachut: neked meg mi bajod van?! Aláírás, Mindenki."

Pikachu mára tisztább, mint újkorában:

Azért egészen megnyugtató, hogy még vannak olyanok, akik letakarítják a mások által felkent mocskot. Mondjuk ezzel megoldódott az a rejtély is, hogy eddig miért is nem volt semmi a nem működő szökőkút helyén. Veszélyes egy környék ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)